Beskyt og bevar dine plastikkasser bedst muligt

28 januar 2021
Anders Lundtang Hansen
Beskyt og bevar dine plastikkasser bedst muligt

Plastikkasser er rare og gode at bruge både derhjemme, men også i erhvervsmæssige sammenhænge.

Man kan få den slags kasser i mange forskellige farver, størrelser og former; man kan få dem med låg, uden låg, gennemsigtige låg og med en god mulighed for at stable dem sammen.

Selvsagt skal der nok findes nogle plastikkasser til de ting, du gerne vil have opbevaret sammen, eller hvis du er i en flyttesituation.

Men hvis du vil have god udnyttelse af de plastikkasser i lang tid, så skal du sørge for at holde dem ved lige, så de ikke forgår så hurtigt.

Heldigvis er der råd for, hvordan du kan holde dem brugbare i længere tid, førend du ender på et punkt, hvor der ikke er andet at gøre end at kassere kasserne.

Tag dig ordentligt af de her kasser

Som det første skal du pakke dem ordentligt ud og samle dem efter anvisningerne, hvis det er nødvendigt. Ikke noget med at rive det hele fra hinanden, skære for tæt med en hobbykniv eller mose nogle dele sammen, som er genstridige.

Dernæst skal du heller ikke overlæsse dem. Det er specielt ikke smart, når man skal bære rundt på dem. Selvom du måske ikke har fyldt dem op til kanten, så kan inventaret stadig være for tungt til, at bunden kan holde til indholdet.

Ligeledes skal du heller ikke lægge flydende eller klistrede sager derned. Med tiden og under både fugtige og varme forhold kan den slags sætte sig som mærker og genstridige pletter på kasserne, der kan være svære at få af igen – måske kan de endda ikke komme af.

Man skal også passe på med ikke at stable for mange kasser ovenpå hinanden, og gør man det, skal man placere det tungeste nederst.

Går plastikkasserne i stykker, så de slet ikke kan bruges, så er det tid til at udskifte dem.

Flere Nyheder