Du skåner ryggen med en god boxmadras

10 juli 2021
Anders Lundtang Hansen
Du skåner ryggen med en god boxmadras

Der er (desværre) mange måder, som man kan ende med at vågne op og have haft en dårlig søvn.

Man kan have sovet mindre intenst igennem flere stadier af søvnens gennemgang, fordi man ikke sov dybt nok, da der var larm i omgivelserne udenfor eller i ens værelse, så man ikke sov ordentligt.

Derfor vågnede man flere gange i løbet af natten; og hvis man er typen, der spekulerer meget, inden man skal sove, så kan man falde alt for sent i søvn, så man ikke får sovet nok timer og således ikke er udhvilet nok, når man vågner.

Men noget af det værste er nok, når man vågner, og man så har ondt i kroppen!

For hvis man ikke er udhvilet, så kan man trods alt forsøge at vågne med et koldt styrtbad eller en masse kaffe og så rette op på soverytmen næste nat, men har man ondt i kroppen, så kan det komme til at genere en resten af dagen.

Få valgt den gode boxmadras til din ryg – og resten af kroppen

Nogle gange er det måske bare et enkelt sted i kroppen, at man har ondt, fordi man kom til at lægge sig virkelig skævt i søvne, så en del af ens krop faldt i søvn, som man kan mærke dagen efter.

Men hvis man for eksempel kommer til at opleve, at man har ondt i ryggen gentagende gange og måske flere nætter i træk, efter man har sovet, så er den formentlig galt med madrassen.

Man bør derfor sørge for at få valgt sig en god madras til sengen, og det bør være en god boxmadras, som du kan finde lidt vejledning til på https://sovneksperterne.dk/bedste-boxmadras-test 

Dog skal resten af sengen også være egnet til den madras, så det sammenlagt givet en en god søvn.

Man skal fx heller ikke nøjes med bare at sove på sådan en direkte på gulvet.

Flere Nyheder