Er rengøring forud for gulvafslibning nødvendig?
gulvafslibning

Er rengøring forud for gulvafslibning nødvendig?

Der er nogle ting, man skal gøre, før man skal have udført en gulvafslibning derhjemme; og det vil man nok få at vide fra Gulvkanonen.dk, eller hvem end man vælger til opgaven:

Det er sådan noget med, at man fjerner alle de ting, der er i lokalet, når folkene kommer ud for at slibe gulvet ned. Skal man hen at have slebet flere lokaler ned, så må man aftaler nogle dage eller lægge en strategi for, hvordan man finder plads til de møbler, når det arbejdende folk arbejder sig frem.

Det smarteste er jo, hvis man kan have nogle rum klare til at få møbler ind igen efter gulvafslibningen, og når efterbehandlingen har lagt sig, så man aldrig ender i pladsnød – eller man skal hen at have møblerne ud af huset.

Nogle ting kan dog ikke fjernes fra lokalet, fordi de sidder for godt fast, men sådan er det.

Men så er der jo sådan noget som, om man bør gøre lokalet eller lokalerne rene, før man får udført en gulvafslibning.

Man kan jo mene, at gulvene alligevel skal slibes ned, så de bliver jo pæne uanset hvad, så hvorfor skulle man spilde tid og energi på at gøre dem rene?

Den betragtning er da helt forståelig, men ville du for eksempel møde op til din tandlæge efter at have spist kage uden at børste tænder? Godt nok er der tale om personlig hygiejne her, men eksemplet kan stadig bruges.

Specielt når man fjerner møblerne i lokalet, vil man måske opdage, hvor mange pletter på gulvet, man har, som kan skærme for udsynet til gulvet, der kan give et retvisende billede af, hvilken form for gulvafslibning det har brug for.

Og hvis der er for meget skidt, så kan det genere gulvafsliberne, så det kommer alle til gode, hvis du lige gider svinge kosten lidt forud.