Et slagteri har det mest friske kød

04 februar 2022
Anders Lundtang Hansen
slagteri

advertorial

Hvordan og hvor plejer du at købe kød?

Du er sikkert magelig som så mange andre danskere, der tager ned i supermarkedet for at købe dit kød på køl, om det er gris, kylling eller ko.

Men der var for bare en del årtier siden en alder, hvor man faktisk gik i de forskellige forhandlere af de ting, man skulle bruge, og det kunne godt tage tid.

Man var hos grønthandleren efter grøntsager, hos fiskehandleren efter fisk, ostehandleren efter ost og så videre og så videre.

Det gør man sig ikke så meget i mere, fordi vi har fået supermarkederne, som der i mange tilfælde har udkonkurreret de små forhandlere, der har begået sig i at have én eller få varer.

Og så har man også oftest for travlt nu om dage til at besøge de mange forskellige forhandlere hver dag til at handle ind, så det er mere bevendt, at man kan finde det hele samlet samme sted.

slagteri

Gå til slagteren, når du skal have godt kød

Selv de mindre dagligvareforretninger har skubbet de små specialbutikker til side, fordi de også har de fleste varer her.

Tidligere var man bare begejstret for, at man kunne få de fleste ting samme sted, men så kom der flere krav til friskheden med videre.

Derfor finder man stadig supermarkeder med egne slagtere, og der kigger også ostehandlere, fiskehandlere og andre forbi nogle dage, så man kan få de friske ting her, fordi de også ved, at folk ikke har tid til at besøge alle de specifikke forretninger.

Det er mere noget, man gør sig i, når man rigtig skal forkæle sig, og man har tid nok såsom til en fridag, men man burde nok støtte de små og mellemstore lokalforretninger såsom et slagteri, så man giver dem en chance for at overleve.

Flere Nyheder