Få den bedste rengøringshjælp os dit lokale rengøringsfirma

10 november 2020
Astrid Pedersen
Få den bedste rengøringshjælp os dit lokale rengøringsfirma

De færreste mennesker finder det ubetinget sjovt at gøre rent. Faktisk er rengøring for de fleste en sur tjans, som gerne udskydes i det uendelige til fordel for sjovere og mere interessante aktiviteter. Men uanset hvor travlt du har er det vigtigt at du opretholder en vis rengørings standard i din bolig – for hygiejnens skyld.

Mange sygdomsfremkaldende mikroorganismer stortrives nemlig i det støv og snavs der ophober sig – for eksempel vira, svampesporer og bakterier. Derfor er det vigtigt at der en gang imellem bliver gjort grundigt rent. Og magter du ikke selv at løfte denne opgave bør du hyre et professionelt rengøringsfirma til formålet.

Find et pålideligt og stabilt rengøringsfirma på Fyn

Hvis du er bosiddende i Odense, Faaborg, Nyborg eller Svendborg kan du med fordel vælge MECO Service ApS som dit rengøringsfirma. Med MECO Service ApS får du privat rengøring i høj kvalitet – og helt efter dit eget hoved.

MECO Service ApS kan altid tilpasse din individuelle rengørings aftale så den matcher dine ønsker og behov. Ønsker du for eksempel udelukkende sanitets rengøring (rengøring af toilet og bad) og rengøring af køkkenet kan dette sagtens indgå som en betingelse i din aftale. Og du bestemmer selv om der skal gøres rent en eller flere gange om ugen, hver fjortende dag, eller måske blot én gang om måneden.

Hos MECO Service ApS finder du udelukkende veluddannede og dygtige rengørings assistenter som sætter en ære i at aflevere dit hjem smukt og rengjort. De særdeles kompetente medarbejdere forstår vigtigheden af diskretion og respekt i forbindelse med rengørings arbejde i private boliger. Du kan derfor trygt åbne dit hjem for MECO Service ApS i sikker forvisning om at din ejendom er i sikre og professionelle hænder.

Du kan kontakte MECO Service ApS for et gratis og uforpligtende tilbud på privat rengøring via hjemmesiden mecoservice.dk

Flere Nyheder