Få malet dit sommerhus af en maler
maler

Få malet dit sommerhus af en maler

Er du den lykkelige ejer af et sommerhus med en træfacade ved du også at det fra tid til anden skal have renoveret facaden og have en omgang maling for at det ikke skal rådne og have udskiftet hele facaden.

Du kan selv sætte et par weekender af og selv renovere og male, men du kan også få en maler til at udføre opgaven. Du kan f.eks. se mere her https://gh-malerfirma.dk/.

Start med at sandblæse facaden

Uanset er det en god ide at starte med at få sandblæst husets facader. En sandblæsning fjerner al gammel maling, grønne alger og hvad der eller må være af skidt og snavs og efterlader facaden ren og pæn. Det har den ekstra fordel at du nemmere kan se om det er nødvendigt at udskifte en planke eller 2 inden der males. Træet skal have tid til at tørre inden der males, for at sikre at der ikke kommer fugt og skimmelsvamp i træværket. 

Find den rigtige maler

Det kan godt betale sig at ringe til flere malere og få dem til at komme med et tilbud, det skal indeholde hvilken maling de benytter, frem for blot at acceptere det første og bedste tilbud. Du får et overblik over prisniveauet, men også hvilken maling de benytter. Det er vigtigt at det er en god kvalitetsmaling, da der ellers skal males igen indenfor få år igen.

Når du gennemgår de forskellige tilbud, så bed også om referencer og ring til de tidligere kunder og hør hvad de har af erfaring. Har de været glade og tilfredse. Du kan også undersøge hvad der er skrevet på Trustpilot. Du skal ikke kigge på de bedste og dårligste anmeldelser men om der er noget i anmeldelserne der går igen. Det kan både være positivt som negativt, men hvis flere nævner det er det sandsynligvis også noget du vil opleve.