Flere datoer giver bedre muligheder for flere afbudsrejser

28 juni 2021
Anders Lundtang Hansen
Flere datoer giver bedre muligheder for flere afbudsrejser

Det optimale er altid, at når man vil på ferie, specielt når man skal ud at flyve, at så booker man et fly med afgang en specifik dato og hjemkomst, når det også passer i den anden ende.

Men hvis nu flyselskabet eller rejsebureauet skulle bestemme det for dig, så ville det nok blive for bøvlet, men fik du så at vide, at du kunne spare en masse penge på den måde, så var du nok mere modtagelig for forslaget.

Det er præcis dét, som man gør med afbudsrejser, for det er selskabernes forsøg på at fylde flyene op, når der er afbud; og her kan du komme ind i billedet og sikre dig de pladser.

Nogle gange gælder det så både ankomst og hjemkomst, mens det andre gange er det kun den ene vej, som det gælder.

Men datoerne får du ikke selv lov til at bestemme.

Hav flere datoer at gøre godt med, når du skal finde en afbudsrejse

Så når du leder efter en afbudsrejse, så er det bedste at have godt med datoer at gøre godt med, så man rent faktisk kan komme af sted, selvom det måske ikke lige flugter med, hvornår jeres ferie starter og slutter.

Måske skal man lige anmode om at få en dag mere fri, eller også kommer man hjem en dag før, end hvad man havde regnet.

Men hvis man er klar på at have et større udbud af datoer at gøre godt med, og man også er frisk på forskellige destinationer, så er der en meget større chance for, at du også kommer til at kunne komme ud på en afbudsrejse.

Selvom den så måske ikke lige passer sammen med den planlagt ferie, så får man måske tid til at være derhjemme – eller man kommer mere på ferie og nyder den!

Start din afbudsrejse på rejsetilbud.dk.

Flere Nyheder