Forstand på Microsoft Office 365 ude kan også bruges derhjemme

09 september 2021
Anders Lundtang Hansen
Forstand på Microsoft Office 365 ude kan også bruges derhjemme

Hvis du kender lidt til Microsofts ikoniske Office-pakke, så vil du vide, at den også findes i en udgave, man kan bruge derhjemme, og nogle gange er der endda tale om den samme udgave.

Det kan lidt sammenlignes med, når Microsoft udgiver nye styresystemer, at de så også laver dem i versioner, der fungerer til henholdsvis kontoret, firmaer og så udgaver til dem, man skal bruge derhjemme.

Disse systemer kan der være en del forandringer i fra gang til gang, men når man ser på Microsoft Office, så er det næsten reglen end undtagelsen, at det ligner sig selv fra opdatering til opdatering, hvor der mest er tale om små ændringer.

Da det er så brugervenligt, så er det også den foretrukne pakke med programmer at bruge for mange mennesker og firmaer; og det er netop grunden til, at du finder denne Office365 til både hjemmet og kontoret.

Få brug for Microsoft Office 365 ude og hjemme

Derfor vil man mange gange opleve, at når man sidder derhjemme og laver en tale i Word, der skal bruges til den næste konfirmation i familien, eller man er ved at lave en collage til brug for hjemmeundervisningen af børnene i PowerPoint, så er det næsten eller stort set de samme omstændigheder som de udgaver, man har på kontoret.

Derfor er der en let og flydende overgang, når man bevæger sig fra arbejdspladsen og har lavet budget i Excel hele dagen, og man kommer hjem og skal ordne nogle sager i Office-hjemmepakken på hjemmekontoret.

Og det behøver ikke være arbejde derhjemme, der har relation til det, som man laver til dagligt, som man lever af, men hvor det bare er små projekter eller hyggeopgaver, som der er lettest at løse med samme pakke, som man har på arbejdet.

Selvfølgelig er der fysisk tale om to separate pakker, men udgaverne er de samme.

Flere Nyheder