Guide: Vælg de rette yderdøre hos klarvinduer.no

18 april 2022
Miranda Denise Rendboe
døre

advertorial

Nye yderdøre hos klarvinduer.no

Sommeren er på vej, men inden da nydes foråret, og der gøres forårsrent i hjemmene. 
Huset skal se lækkert og flot ud, til når solens stråler rammer huset, og alle de små beskidte kroge lyses op. De Skandinaviske somre er præget af lys og lange dage. Solen er oppe i op til 18 af døgnets timer. Det sætter nogle krav for hjemmet, som lyses op af den naturlige lampe.

I takt med forårsrengøring passer det perfekt at kigge på nye døre og vinduer. Om dørene skal være med eller uden ruder er helt op til dig. Dørene med ruder er perfekte til om sommeren, så solen kan lyse rummet naturligt op. Vælger du en yderdør med ruder, kan du selv vælge, hvor mange ruder, den skal have. Søger du efter en løsning med både lys og privatliv, kan løsningen være en dør med 1 x fylding og 1 x rude. Det vil altså sige, at ruden fylder halvdelen af døren.

døre

Yderdøre med 10 års garanti

Leder du efter døre med hele 10 års garanti, så har vi fundet virksomheden Klarvinduer, som et godt bud. Derudover giver de op til 60% rabat, hvis du vælger at handle på nettet. Du finder forskellige varianter ved dem, både med 6 fyldinger, 1 fylding, en blanding af ruder og fyldinger, eller kun én eller en masse ruder. De har en guide til opmåling, hvis du vælger selv at ordne denne del, og ellers kommer de selvfølgelig hellere end gerne og ordner det hele, så du ikke selv skal røre en finger.

Hos Klarvinduer kan du bestille dørene præcis, som du gerne vil have dem. Du vælger selv typen af dør og indsætter mål. Derudover kan du vælge typen af glas, og du kan selvfølgelig læse om de forskellige typer af glas, så du vælger det, som passer til dit behov. Der er over 10 forskellige ting ved døren, som du kan justere, som du vil have det. 

Flere Nyheder