Kan det betale sig at vælge et parkeringsselskab?

26 oktober 2020
Silje Hansen
Kan det betale sig at vælge et parkeringsselskab?

Går du med tanken om at overlade ansvaret for dine parkeringspladser til et parkeringsselskab? Der er i dag mange forskellige løsninger, hvis du råder over flere parkeringspladser. Det kan særligt være en frustration, hvis du oplever at parkeringspladserne tit er optaget af andre, end dem du ønsker der benytter sig af dem. Det kan også være en tung post, at skulle holde øje med disse parkeringspladser på daglig basis, hvorfor mange vælger at hyre et parkeringsselskab til at løse opgaven. 

Det kan være særlig aktuelt for dig som driver en virksomhed, hvor du ofte får besøg af kunder eller gæster. Det kan også være aktuelt for dig som har en boligforening der ønsker at tilbyde beboerne mulighed for at have let adgang til de parkeringspladser, som følger med til boligforeningens ejendom. 

Hvad kan du forvente i en aftale med et parkeringsselskab?

Der er flere fordele i at vælge et parkeringsselskab til at råde over dine parkeringspladser. Først og fremmest sikrer du dig, at det kun er kunder, medarbejdere eller beboer der benytter sig af de aktuelle parkeringspladser. Derudover har du naturligvis også mulighed for at lave det til en betalingsparkering, og dermed tjene penge på parkeringspladserne.

Når du vælger et parkeringsselskab, har du ligeledes mulighed for at diktere, hvad reglerne skal være for de aktuelle parkeringspladser.

Her er grunden til at du skal vælge Unopark

Der er faktisk flere fordele i at vælge Unopark som det foretrukne parkeringsselskab. Først og fremmest er Unopark et danskejet parkeringsselskab. Her kan du forvente at få en personlig betjening, hvor du har en fast kontaktperson som du altid kan henvende dig til. Herudover har du mulighed for at vælge mellem en digital app eller fysiske pakeringstilladelser. Fordelen er at det hele er gratis og helt uden omkostninger, når du vælger Unopark til at råde over dine p-pladser.

Flere Nyheder