Lær at heale med reiki

07 december 2020
admin
Lær at heale med reiki

Selvom du bliver ældre, er det aldrig for sent at kaste sig over en ny hobby. Blandt mange er det en misforstået holdning, at hobbyer er noget, som man vælger tidligt i livet. Denne tankegang er med til at sætte en stopper for din udvikling, og derfor kan det være sundt at kaste dig over noget nyt – som for eksempel reiki.

Hvad er reiki?

Måske har du aldrig hørt ordet reiki før. Dette er ingen skam, da der ikke er tale om et fænomen, som er meget udbredt i Danmark. Ikke desto mindre kan reiki være enormt spændende at kaste sig over. Reiki er nemlig en form for healing, som fungerer ved håndspålæggelse. 

Uanset om du går op i spiritualitet eller ej, kan reiki blive en spændende hobby for dig. Her får du nemlig mulighed for at undersøge, dels hvad healing gør for dig, men også hvad du kan gøre for andre gennem healing. Alle har nemlig forudsætningerne for at lære at heale gennem reiki, og derfor bør du ikke holde dig selv tilbage. 

Udvid din horisont med en ny hobby

Det kan være, at du aldrig i din vildeste fantasi havde overvejet, at du skulle lære reiki i din fritid. Dog kan denne hobby være med til at berige dit liv på mange måder. Lær reiki hvis du ønsker at se andre sider af den normale hverdag. Lær reiki hvis du ønsker at hjælpe andre. Eller lær reiki hvis du vil skabe mere balance i dit eget eller andres liv. 

Reiki kan nemlig både virke som healing for kroppen og psyken. Med den enormt travle hverdag som mange mennesker har, er det ikke unormalt, at der forekommer spændinger eller andre ubehageligheder. Gennem reiki har du altså mulighed for at hjælpe dig selv og andre til et liv i bedre balance. Derfor er det ikke nødvendigvis en helt fjollet idé at lære reiki i din fritid. 

Flere Nyheder