Man kan også få espressomaskiner til industriel brug

31 maj 2021
Anders Lundtang Hansen
Man kan også få espressomaskiner til industriel brug

Når tiden nærmer sig en god kop espresso, så ser man nok for sig, at man tænder ens espresso-maskine derhjemme, som man lige ved, hvordan man skal betjene, hvor man elsker lyden ved maskinen, glæder sig til duften og tager koppen med ud i haven for at nyde den.

Man tænker nok ikke på, at man også kan espressomaskiner til industri, fordi man nok tænker på sådan noget som beskidte kantiner eller dunkle fabrikker, hvor der er gråt og mørkt, og man bare trækker ens kaffe i en automat, hvor kvaliteten er derefter.

Desuden hører der en del fordomme med til at ens kaffe sådan et sted, fordi det som regel bare skal være en kop opvågningsmedicin, der er med til at vække en, hvor man ikke går så meget op i smagen, for den bedste kaffe får man altid derhjemme.

Eller gør man?

Espressomaskiner laver lige så god espresso til industrien

En anden fordom er også, at den slags mennesker bare bestiller en hurtig kop kaffe, uden man skal bruge forskellige, udenlandske termer for at få sig den slags; og det ser ikke så macho ud, hvis en håndværker valser rundt med en lille kop espresso.

Men måske kan det netop være af den grund, at det kan være svært at byde ind med, at man godt kunne tænke sig andre muligheder med kaffe i ens kantine eller håndværkerfirma, hvoraf udvalget kunne gælde en espresso.

Desuden er espressomaskiner til industrien jo også den slags, som man finder på caféer, og det er da ofte her, at man kan få den bedste slags espresso, fordi den også er lavet af en person, der har forstand på at lave sådan noget kaffe, en såkaldt barista.

Så industrielle espressomaskiner kan faktisk levere nogle af de bedste kopper espressoer, du nogensinde kommer til at opleve i dit liv.

Flere Nyheder