Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay – vælg den streamingtjeneste som passer til dig
Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay

Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay – vælg den streamingtjeneste som passer til dig

Er du på udkig efter den ultimative streamingtjeneste? Så kan du med fordel læse med her.

Stort børneunivers hos Netflix

Netflix er – måske kun overgået af Viaplay – den mest familie venlige streamingtjeneste på markedet. Hos Netflix finder du et stort og varieret udvalg af indhold tilrettet børn samt en del af de serier, som gennem tiden har begejstret voksne og unge.

Netflix byder samtidig på et væld af egenproduktioner i høj kvalitet, for eksempel Stranger Things og Orange Is The New Black. Det er netop på egenproduktionerne at Netflix står allerstærkest når det handler om serier. Netflix original indhold begrænser sig nemlig ikke til engelsksprogede serier og film, men tæller produktioner fra hele verden. Et eksempel herpå er danske The Rain, som er produceret specielt til Netflix.

Masser af sport hos Viaplay

Viaplay står også stærkt når det handler om børne og familie venlige film og serier, og har i tilgift en masse sports indhold, for eksempel Formel 1 og en masse fodbold og golf. På den måde spænder Viaplay bredere end de fleste streamingtjenester. Og så kan du selvfølgelig se Viaplay på alle dine platforme – smart tv, smartphone, tablet og visse spilkonsoller.

Stærke serier hos HBO

Er du serie narkoman, og elsker du at binge, kommer du ikke uden om HBO. HBO er måske ikke 100% stærk på det familievenlige indhold, men kan til gengæld tilbyde kvalitets indhold i form af serier så som Game Of Thrones, The Handmaids Tale og The Outsider. HBO er for dig, som ikke har det store behov for at se sport eller børne tv.

Cmore – de nyeste serier og film

streamingtjenesten Cmore kan bryste sig af nyere indhold når det handler om film og serier end eksempelvis Netflix. Dette er den helt store fordel ved Cmore, som fås til samme pris som eksempelvis Netflix. Du kan læse mere om Cmore, Netflix og de øvrige streamingtjenester på techglad.dk