Overskueligt tilmeldingssystem
Tilmeldingssystem

Overskueligt tilmeldingssystem

Conference Manager er en praktisk, digital løsning til små og store virksomheder, og har siden 1998 bygget kursus-, konference og tilmeldingssystemer. Målet er, at gøre det nemt at styre tilmeldinger til arrangementer internt i en virksomhed, ligegyldigt om der er 10 tilmeldte eller 10.000 tilmeldte. Systemet bruges hver dag af over 700 virksomheder og tusindvis af deltagere oprettes hver dag i Conference Manager.

Systemet består af et fleksibelt og overskueligt program, hvor brugervenligheden er i top, og hvor virksomheden selv har rig mulighed for selv at tilpasse programpunkter, priser, deltagerkategorier og meget mere.

Conference Manager kan bruges med både computer og smartphone. Med Conference Managers app CM Events får brugeren mere end blot et tilmeldingssystem med i lommen. Med appen kan brugeren holde sig opdateret i forbindelse med dagens program på et kursus eller arrangement. Derudover gør Conference Manager det let at interagere med deltagerne. Brug funktionen live beskeder, afstemninger eller meningsmålinger. Disse funktioner gør det nemt og enkelt for deltagerne at komme med input og byde ind med egne erfaringer i forbindelse med f.eks. et kursus.

Virker Conference Manager som et tiltag, der kan gavne din virksomhed, tilbyder firmaet en virksomhedsgennemgang af enten 3,5 time eller 6,5 time. Her vil en af Conference Managers udlærte supportere kigge på din virksomheds behov, og vil herefter udarbejde en plan for, hvordan I får mest muligt ud af systemet og dets funktioner.

Conference Manager er ISO 27001 certificeret. Dette betyder, at virksomheden er omfattet af en international standard, som beskriver et rammeværktøj til styring af informationssikkerhed. Dette har til formål at sikre bl.a. fortrolighed og integritet, og er defineret af International Organisation for Standardization (ISO).

Conference Manager arbejder tæt sammen med flere af landets største virksomheder, herunder nogle af landets universiteter, Vestas, RedBull Danmark og mange flere. Hvem ved, måske din virksomhed bliver den næste på listen?