Sådan finder du det rigtige gulvafslibningsfirma

19 april 2022
Lotte Hindsberg
gulvafslibning i Jylland

advertorial

Har du trægulve i din bolig, og trænger de til at blive afslebet, er det en god idé at bruge tid på at finde det rigtige firma til at slibe gulvene. Da der typisk går mange år imellem man har brug for et firma til at afslibe ens gulve, skal man reelt starte forfra hvergang. Det betyder at man med fordel skal ud og hente tilbud fra flere.

Som udgangspunkt skal man indhente mindst tre tilbud fra forskellige firmaer, som Gulvkanonen ApS. Ved at få mindst tre tilbud, får man et godt udgangspunkt til at vurdere de forskellige tilbud og prisniveauet. Det betyder at du ikke ender med at takke ja tak til det dyreste tilbud, men mindst lige så vigtigt det billigste.

gulvafslibning i Jylland

Faren ved det billigste tilbud

Ingen ønsker at betale mere end nødvendigt, men i princippet kan det faktisk være værre at betale for lidt for at få afslebet ens gulve. Hvis tilbudet er så billigt, at firmaet reelt set ikke har tid til at gøre et godt arbejde, kan du risikere at komme hjem til ødelagte gulve.

De kan være så fulde af ridser, at du skal have et andet firma ud og ordne gulvene. I værste fald skal du have lagt et helt nyt gulv.

Ved at få flere tilbud får man et godt overblik over prisniveauet og kan nemmere vælge det bedste tilbud. Det er en god ide at få tilbud der også inkluderer efterbehandling af gulvene. Det er vigtigt at gulvene bliver efterbehandlet. Efter en afslibning er gulvene helt nøgne og de fungerer i princippet som en svamp, når det gælder skidt og snavs. 

Gulvene skal have mindst tre efterbehandlinger, for at de er så mættet, at de ikke suger skidt og snavs til sig. Det kan entet være lak, lud eller brun sæbe.

Flere Nyheder