Sådan vasker du dine vinduer bedst

18 august 2021
Steffen Hansen
Sådan vasker du dine vinduer bedst

Hvis dine vinduer er blevet beskidte, fedtede eller bare trænger til at blive tørret over en gang, så er det rart at vide hvordan man skal gå til opgaven. Der er nogle få tips, som kan gøre processen for dig og din vinduesvask let og overskueligt.

Brug koldt vand

Selvom det lyder mærkeligt, så er det faktisk bedst at bruge koldt vand når du vasker dine vinduer. Det kolde vand gør, at du nemt og hurtigt kan tørre skidtet af, uden at der kommer dug på ruden. Derudover så er det også mere behageligt at arbejde med, end hvis vandet er så varmt, at man brænder fingrene.

Vandet behøver ikke være minusgrader, men hellere lunkent end varmt.

Brug opvaskesæbe

Der er nok delte meninger på hvilken opblanding man skal bruge, når der skal vaskes vinduer, men vi har erfaret at en god omgang opvaskesæbe er den bedste løsning. Med opvaskesæbe bliver fedtstofferne på ruden nemt og hurtigt opløst, og derfor ender man med et suverænt resultat, en rude der skinner langt væk, og en rude uden den mindste form for pletter.

Bestil en vinduespudser

Tid er penge, og det tager tid at vaske vinduer. Derfor kan det være en idé at hyre en professionel til opgaven. Hvis du hyrer en professionel, så slipper du også for at stå på en vakkelvorn stige, og være ved at falde ned, hvis du har vinduer der er højt oppe. Du kan altså passe på dig selv samtidig med, at du kan bruge tiden på noget andet.

For at finde en der kan hjælpe med en vinduespolering, så anbefaler vi at du finder en i dit lokalområde, som kan hjælpe fast mindst 1 gang i måneden. Det kan være en der tilbyder vinduespolering i århus, eller i en anden by nær dig, hvis du ikke bor tæt på Århus.

Flere Nyheder