Skal man holde sig fra et malerfirma i Næstved?
Malerfirma Næstved

Skal man holde sig fra et malerfirma i Næstved?

Der hersker desværre stadig mange fordomme om forskellige områder i landet, og hvis vi tager sådan noget som Sjælland, så skal man helst bo oppe i Nordsjælland, man fremhæver, man er fra Frederiksberg og ikke København, og så er Ishøj et belastet område.

Hvad med sådan noget som Næstved?

Det hørmer næsten af provinsielle tilstande uden ambitioner, eller hvor man sådan set bare går på arbejde for at tjene penge og ikke ligefrem sætter en dyd i at udføre sit arbejde, fordi man ser mere frem til at kunne holde fri, end man gider spendere mere end ét sekund for meget på ens arbejdsplads.

Måske er tilstanden lidt anderledes, hvis man er jurist eller kontoransat i Næstved, og man ser da også lidt mere opblomstring af erhvervslivet i Næstved, men hvis man så ser på den mere ufaglærte eller bare mere arbejdermentalitet her såsom ved et malerfirma i Næstved, så er der måske noget om det.

Nu kan der heldigvis være forskel på de forskellige malerfirmaer, der er nede i Næstved og omegn, og måske er nogle lukkede, mens andre er opståede i mellemtiden, mens dette bliver skrevet.

Men man hører desværre om, at disse erhvervsområder er steder, hvor socialt udsatte mennesker ender, fordi de skal i aktivering, eller de ikke kan finde andet at tage sig til – mens de bruger fritiden i et betændt miljø og ender blandt kedelige relationer.

Her er Næstved desværre udmærket som eksempel, men det er langt fra ensbetydende med, at du skal vandre udenom et malerfirma i Næstved i en stor bue.

For der er jo altid undtagelser, der skal pege væk fra den regel, eller som her nok er en større fordom, fordi man ofte hører om de negative ting ved et område i medierne, fordi der findes en fælles opfattelse af, hvordan disse områder skal omtales.