Vælg et hundebur som passer til din hund

04 december 2021
Astrid Pedersen
Vælg et hundebur som passer til din hund

advertorial

Skal Vovse med på ferie – eller har du behov for at fragte din større hund frem og tilbage til hundeskoven, stranden eller jagten flere gange om ugen? Så har du brug for et solidt hundebur som passer til din bil.

Hvorfor skal hunden i bur?

Måske mener du at en så velopdragen hund som din sagtens kan sidde pænt på forsædet ved siden af dig eller på bagsædet sammen med ungerne. Men det er faktisk en rigtig dårlig idé med en løs hund i bilen.

Det er jo ikke muligt at iføre hunden sikkerhedssele eller sætte den i en fastspændt autostol. Bremser du pludselig hårdt op vil en hund, som ikke er i bur, blive slynget fremad med voldsom kraft. Selv en hund af den lettere type vil blive til et farligt – og tungt – projektil som kan være til stor fare for dig og andre.

image

Der ud over kan en løs hund, som pludselig bliver legesyg eller på anden måde kræver opmærksomhed, udgøre en kæmpe risiko for din og andre trafikanters sikkerhed. Og derfor bør du som ansvarlig bilist og ditto hundeejer sørge for at bilen er udrustet med et solidt og godkendt hundebur.

Hvordan vælger jeg det rette hundebur?

Når du skal vælge hundebur til din bil skal du kigge på flere faktorer. Det er selvfølgelig vigtigt at du vælger et bur som din hund finder komfortabelt – det vil sige buret må ikke blive for trangt.

Skal du have mere end én hund med i buret skal det helst være mere end dobbelt så stort så hundene begge kan få plads til at bevæge sig. Og så skal du, inden du bestiller dit hundebur, sikre sig at det på mål matcher din bil.

Klik ind på Billiga-Hundburar.se og find netop det hundebur som passer til din bil – og til din hund.

Flere Nyheder