Værd at vide om fantasifuld leg med byggeklodser

27 august 2021
Cecilie Mortensen
Værd at vide om fantasifuld leg med byggeklodser

Langt de fleste forældre kan sikkert nikke genkendende til, at der ikke er noget bedre end børn med en god fantasi. Derfor er det også et stort plus, når børnehaven f.eks. har en masse faciliteter der gør, at dit barn og andre børn kan slå sig løse. 

En af de ting som kan være med til at styrke børns kreativitet og fantasi er leg med byggeklodser. Det kan du også få uddybet herunder, plus en masse andre fordele ved at byggeklodser bliver en del af børnenes lege.

Dette skal du vide om fantasifuld leg med byggeklodser 

En sjov aktivitet for børnene

Når vi snakker om leg med byggeklodser, så er der i denne artikel fokus på større byggeklodser, der blandet andet kan bruges i børnehaver m.m., når der skal leges ude. Her er det nemlig muligt at stable og samle byggeklodserne lige, som man vil. Børnene kan derfor også få mange sjove og kreative stunder med at samle klodserne, så de kommer til at ligne forskellige ting. Det kan være alt fra bænke, forhindringsbaner, en butik, en bus m.m.

Er med til at styrke børns motorik 

Noget andet du skal vide ift. fantasifuld leg med byggeklodser er, at det kan være med til at styrke børns motorik, når de skal samle og ikke mindst stable de mange forskellige byggeklodser. Leg med byggeklodser kan altså gå hen og blive godt for mange forskellige ting for børnene, som kaster sig over et projekt med at lege med byggeklodser. 

En god måde børn kan arbejde sammen på 

En sidste ting som også skal nævnes omkring fantasifuld leg med byggeklodser er, at det er en god måde, børn kan arbejde sammen på, når de skal nå i mål med den ting, de gerne vil bygge sammen. Det gælder både, når der skal bygges, og når de skal finde ud af, hvad der skal laves.

Flere Nyheder