Vedligehold din båd med Jotun bundmaling
Jotun bundmaling

Vedligehold din båd med Jotun bundmaling

Hvis ikke du kender Jotun bundmaling, så er det på tide du kommer til det – hvis du altså har en båd. Jotun bundmaling er en super god maling til bunden af din båd, hvilket formentlig ligger lidt i ordet, men det er klart en anbefalelsesværdig bundmaling! Det er super vigtigt at man vedligeholder bådens bund, men også alt andet på båden. Det er et stort arbejde at have en båd, især grundet vedligeholdelsen og de løbende reparationer. Det tager meget tid at holde en båd, og derfor er det også en god idé at investere i noget bådudstyr og nogle produkter som kan gøre det hele lidt nemmere. 

Mal din båd op til 9 måneder før du skal sejle 

Med Jotun bundmaling kan du male din båd helt op til 9 måneder før du skal have den i vandet. For at vedligeholde bunden på din båd, så bør du give den et lag af Jotun bundmaling en gang om året. Alt det saltvand som sådan en båd modtager, er rigtig hårdt for bunden og der kan nemt opstå begroninger og lignende på bådens bund. Det er meget vigtigt at man undgår dette så vidt muligt, og derfor er det nødvendigt at give båden en gang bundmaling hvert år, så den er klar til en ny hård sæson i havet. 

Malingen skal selvfølgelig kunne tørre ordentlig, og derfor er det også fordelen ved Jotun bundmaling, at du kan male båden helt op til 9 måneder før den skal i vandet. Man vil jo gerne ud på vandet i foråret og sommeren når vejret er godt. Derfor gider man jo heller ikke stå og male hele sin båd netop på de få gode sommerdage der titter frem. Men du kan derfor i stedet male båden om efteråret, og stadig have den klar til forår og sommer kommer.